söndag 28 oktober 2007

Blottare.

Vi har en egen blottare, en egen gatublottare kan man säga.
Okej om man vill gå omkring naken hemma, gör't bara, jag dömer ingen. Men att gå omkring helnaken i sin lägenhet på nedersta botten med uppdragna persienner finner jag en aning suspekt. Speciellt när det inte bara är en tillfällighet. En gång är ingen gång, två gånger är en gångång eller hur man brukar säga. Jag vet inte.
Men herrejevvlar, vi fick oss ett gott skratt i alla fall.

Igår gjorde jag högskoleprovet, det var prövande höhö. Men sen blev jag bjuden på tacopaj & marängsviss så jag återhämtade mig rätt snabbt. Sen skakade vi rumporna på inferno till väldigt bra musik & förutom en del "if you dont dance with me my momma's gonna be mad with you" så var kvällen tipptopp!
Vaknade väldigt obakis idag, konstigt men brabra, & känslan var:
Fiifan vad glad jag är över att jag bor här, att jag har världens finaste vänner & att jag, även om jag får tokpanik över tentor & sånt, för det mesta klarar allt ändå.
Sedärja.

Snart är det dags för afro powerdance. Jag har en känsla av att jag kommer känna mig som en stel pinne. Men det är la inget fel på pinnar?

Dagens: The Wannadies, Bumble Bee Boy.

2 kommentarer:

Anonym sa...

"if you dont dance with me my momma's gonna be mad with you" haha den missade jag! det var en hel del lustiga figurer där. tur att vi gick när vi gick säger jag bara...

Carrodå sa...

"en gång är ingen gång, men två ggr är en gång för mkt"
Linda är duktig som pluggar å står i :)